+30 6948506404
Ζαγορά Πηλίου, 37 001, ΜΑΓΝΗΣΙΑ
info@realestate-pelion.gr

Σχετικά με εμάς

Η Εταιρεία μας

Tο κτηματομεσιτικό γραφείο «Στάμος Γεώργιος», εξειδικεύεται στις αγοραπωλησίες ακινήτων στο Πήλιο και προσφέρει ένα ευρύτατο και ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών, έχοντας αναπτύξει ένα πρότυπο Real Estate.

Το μεσιτικό γραφείο «Στάμος Γεώργιος», έχει έδρα τη Ζαγορά Πηλίου, κεφαλοχώρι και το μεγαλύτερο από τα χωριά του Πηλίου. Τα τελευταία χρόνια έχει επεκτείνει τη δράση του και εκτός του Ανατολικού Πηλίου (Πουρί, Ζαγορά, Χορευτό, Μακρυράχη, Αγ. Σαράντα, Ανήλιο, Άγιος Ιωάννης, Κισσός, Μούρεσι, Τσαγκαράδα, Ξουρίχτι), στο υπόλοιπο Πήλιο καθώς και στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου και των Σποράδων.

Χρησιμοποιώντας την αναζήτηση και το μενού της ιστοσελίδας www.realestate-pelion.gr βρείτε τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν εντός και εκτός οικισμού και επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες. Κάθε ακίνητο συνοδεύεται από έναν ειδικό κωδικό αριθμό. Θυμηθείτε να τον χρησιμοποιήσετε στη μεταξύ μας επικοινωνία.

Ενημερωθείτε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες που σας προσφέρει το μεσιτικό γραφείο «Στάμος Γεώργιος» και βρείτε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Αναθέστε μας το ακίνητο σας είτε προς ενοικίαση είτε προς πώληση. Το ευρύ δίκτυο του μεσιτικού γραφείου Στάμος Γεώργιος θα φροντίσει για την περαιτέρω αξιοποίηση της κατοικίας ή του καταστήματος σας.

Offer